Modificari COVID

Transport GRATUIT La Comenzi Peste 299 LEI! Comanda Telefonica: Luni - Vineri 08:00-18:00 Tel: 0739.797.555

Cumparaturi online

Puteți face cumpărături cu noi online, iar serviciile noastre de livrare la domiciliu sa funcționeaze ca de obicei.

Livrări

Echipa noastră lucrează din greu în culise pentru a vă transmite comanda cât mai repede posibil. Acest lucru ar putea însemna ca si comanda dumneavoastra este impartita la diferiti operatori si termenul de livrare este mai lung decat de obicei.

Vă vom trimite toate linkurile obișnuite de urmărire, cu toate acestea, vă rugăm să acordați timp de pana la 30 de zile pentru sosirea comenzii dvs. Servicii clienți Echipa noastră de servicii pentru clienți a revenit la lucrul la distanță și fac tot ce le stă în putință pentru a reveni la toți clienții pentru solicitari.

Vă rugăm să acordați până la 10 zile pentru un răspuns la orice mesaj pe care îl trimiteți și utilizați centrul nostru de ajutor online, care de obicei vă poate ajuta cu majoritatea întrebărilor in cel mai scurt timp.

Dacă nu ați găsit răspunsul la solicitarea dvs. de mai sus, puteți contacta echipa noastră de servicii pentru clienți.

PiuConcept apreciază răbdarea dvs. cu întârzierile de expediere. Datorită volumului crescut de comandă și a impactului COVID-19, ar putea dura mai mult decât de obicei până la sosirea comenzii dvs. Lucrăm pentru a vă trimite comenzile cât mai repede posibil. Fii cu ochii pe e-mail pentru toate actualizările comenzilor. Vă vom trimite un e-mail ca articole din livrarea comenzii dvs. sau dacă există actualizări privind starea comenzii dvs.

Credem că, după efectuarea unei achiziții, relațiile client-vânzător nu se încheie, ci mai degrabă că începe. Ne sprijinim clienții pe tot parcursul procesului și continuăm să oferim reduceri speciale, primele vârfuri la produse noi și multe altele.

Acum, din moment ce v-ați făcut timp să ne cunoașteți mai bine, am dori să vă ajutăm să vă alăturați familiei noastre, astfel încât să ne puteți cunoaște și mai mult!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: